Molenfeesten

Molenfeesten

Wanneer

03/08/2024 - 04/08/2024    
Hele dag

Event Type

Wanneer?

Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024

Wat?

Ook dit jaar staan we weer op de Keerbergse Molenfeesten. Natuurlijk mogen wij als KWB hier niet ontbreken met onze overbekende biertent. Onze formule blijft traditiegetrouw behouden.  We hebben weer een aantal speciale bieren uitgezocht. Jullie begrijpen ook wel dat dit voor de voorproevers een heel moeilijke taak was om uit het grote aanbod van bieren een dertigtal speciale bieren te selecteren.

Ons aanbod bestaat uit de jaarlijks weerkerende bieren, waaronder de gewone pils natuurlijk,  maar ook het Lindemans Krieken– en Appelbier. De Zeezuiper staat ook reeds een aantal jaren op onze kaart en last but not least mag zeker ons alom gekend Keerbergse Molenbier niet ontbreken.

Dit jaar hebben we niet te ver gezocht en zijn we gaan proeven bij lokale brouwerijen. Daar hebben wij een aantal biertjes gevonden die zeker niet mogen ontbreken.  Verder hebben we voor elk wat wils op de kaart staan waaronder verschillende fruitbieren en een geuze. De lijst wordt vervolledigd met een paar witbieren, blonde  en donkere bieren en stoutbieren. En voor de verantwoordelijke chauffeurs hebben we ook een paar alcoholarme bieren, waarvan het aanbod elk jaar uitgebreider wordt, op de kaart staan.

 

Programma?

Op vrijdagavond houden we ook weer ons kaartspel met de gekende prijzen. Natuurlijk komt onze suikerspin ook terug en bieden we chips en kaas/salami aan.

Zoals altijd hebben we op zaterdag om 15u een fietstocht waarvoor je kan inschrijven aan de KWB-tent. En op zondag is er een mountainbike-tocht die om 10u vertrekt.

Elke fietsende deelnemer krijgt zoals elk jaar een korting bon voor een consumptie in de KWB-tent. Deze bon kan het ganse weekend gebruikt worden. Let ook nog even op het prikbord van de maand juli want ook daar zit nog een korting bon bij die je op de Molenfeesten kan gebruiken. Dus zeker uitknippen en afgeven aan de garçon!Je ziet het, we doen ons best om het je naar de zin te maken.

Molenfeesten Helpers ?

Wanneer?

Vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024.

 

Waarom?

Ook KWB Keerbergen doet mee met onze KWB – Biertent

Goesting om ons te komen helpen ?

 

Wij vragen

Lachende gezichten die helpen de tent inrichten

Garçons en tappers, dus flinke stappers,

Sorteerders met moed… voor al dat leeggoed

Mensen voor koffie en thee, wie doet mee ?

Een helper in de zoete zin …voor de suikerspin

Enkel “krakken” om de afbraak aan te pakken

 

Wij bieden

Spijs en drank

Plezier en vertier

Ons Kwb T-shirt

En onze eeuwige dank !

 

Laat het ons snel weten voordat wij beginnen zweten.

Graag een seintje voor 15 juni.

 

Mail : jancarla@hotmail.be

Tel : 0475/30 57 97 – Jan Vandereyden