Laatste info winterkaartspel

Beste kaartspeler,

Hoe zien we de nabije toekomst?

We hebben een CERM (Covid Event Risk Model) en een crowdmanagementplan ingediend om toch kaartavonden te kunnen organiseren.

Volgens Infocovid mag op dit ogenblik een kaartspel met maximum 50 personen in clubverband per zaal doorgaan.  We moeten daarbij wel rekening houden met de grootte van de zaal.  Dit wil zeggen dat we in de grote zaal slechts 11 tafels mogen zetten (maximum 44 mensen).  In de kleine zaal zouden we 4 tafels mogen zetten met de huidige reglementeringen.

Indien we toelating krijgen, zouden we dus maximaal met 15 tafels kunnen spelen.

Hoe gaan we dan te werk, want we zullen dan met voorinschrijvingen moeten werken zoals het er nu voor staat.

Iedereen dient zich vooraf in te schrijven.  Vol is vol, dus max 60 personen.

Het ogenblik van inschrijven zal dus tellen, de mensen die vorige jaren deelnamen aan onze kaartavonden krijgen wel voorrang.

Hoe zal je kunnen inschrijven?  ENKEL EN ALLEEN BIJ GUIDO !!!

TELEFONISCH     015 23 42 83

PER E-MAIL          Guido.frans@skynet.be

Inschrijven voor het kaartspel van 9 oktober kan vanaf 1 oktober.  Spelen kan natuurlijk enkel indien we een toelating krijgen en de huidige maatregelen van kracht blijven.

Vanaf dan is het telkens vanaf de dag volgend op de datum van het kaartspel dat er kan ingeschreven worden.  Dus nooit op het kaartspel zelf om iedereen dezelfde kansen te geven.

We spelen dit seizoen zonder eindklassement.  Onze vaste kosten zullen stijgen omdat we twee zalen nodig hebben.  We zullen echter wel onze prijzentafel vergroten zodat de helft van de deelnemers prijs heeft (vorig seizoen wat het 1 / 3 afgerond naar boven).

Indien we toelating krijgen, VERGEET DAN NIET JE MASKER MEE TE BRENGEN !!

Het ga jullie goed en hopelijk tot zeer binnenkort.

Ons KWB team