Winterse griezeltocht

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 13/02/2021 - 21/02/2021
00:00

Categorieën


VAN 13 FEBRUARI TOT 21 FEBRUARI 2021

De winterse griezeltocht is een leuke en laagdrempelige activiteit voor gezinnen. Aan de hand van zeven griezelborden leggen de deelnemers een wandeltocht van 5 kilometer af.
Op de borden kunnen de deelnemers kiezen uit twee QR-codes, Als ze die scannen, krijgen ze een audiofragment van een griezelverhaal te horen en een leuke opdracht telkens aangepast volgens de leeftijd (-10 jaar of +10 jaar). Deze verhalen werden speciaal voor KWB geschreven door An Neven en ingesproken door Bent Van Looy. Op het einde van de tocht hebben de deelnemers heel het verhaal beluisterd. Deze wandeltocht is niet enkel voor gezinnen met kinderen, maar iedereen die een beetje van Harry Potter films houd zal van de verhalen genieten tijdens deze wandeling door een stukje Keerbergs bosgebied. En natuurlijk mag je de wandeling ook zonder verhaaltje te beluisteren doen, een kaartje is beschikbaar op onze website, en is tevens te downloaden vanaf het startbord.

Deze activiteit is Coronaveilig, want de deelnemers kunnen de tocht in hun eigen bubbel doen.

De deelname is gratis voor iedereen.  Je hebt enkel een opgeladen smartphone met 4G verbinding en mogelijkheid om QR codes te kunnen scannen nodig.
Deze tocht zal te beleven zijn van zaterdagnamiddag 13 tot zondagnamiddag 21 februari.
De start met mogelijkheid tot parkeren is op de kruising van de Blaasberg en de Fazantendreef.
Wandelen is op eigen risico (aangezien er geen inschrijvingen zijn) en het parcours is niet afgepijld.

Plannetje bekijken + downloaden

Meer info : Jean-Pierre De Coninck : 0473/99.72.07