Koken met baard

Wanneer

17/04/2021    
16:00 - 18:00

Event Type

Koken met baard : een trip in eigen land

Wegens het succes en op vraag van enkele deelnemers van de ‘China’ sessie hierbij een vervolgsessie.

Gezien het feit dat de grenzen momenteel nog gesloten zijn blijven we in België deze maal.
Samen met Filip Lelie maken we deze maal een origineel dessert : chocolade-courgettemuffins met sabayon van Duvel triple hop.

Een gezond(er) recept zonder boter. De courgette zorgt voor heerlijk smeuïge muffins, origineel en bijzonder lekker. Om het geheel af te werken maken we een sabayon die de bittere smaken van de chocolade ondersteunt. Chocolade en Duvel, een op en top Belgisch dessert.

Na de les ontvang je een link naar de opname ervan zodat je alles nog eens rustig kunt bekijken en binnenkort met een origineel gebakje bij de koffie kunt uitpakken bij familie en vrienden

De deelname is ook nu gratis, en gaat door op zaterdag 17 april om 16.00 uur.

Enkele dagen voordien krijgt u via mail de ingrediënten- en materiaal lijst.  Na de les krijg je dan het recept en de link naar de video stream.  Tijdens de live-stream kunt u zonodig ook de stream pauzeren als het even te snel gaat, je kunt de stream dan terug verder bekijken om het recept in je eigen tempo verder af te werken.  Tijdens de live stream is er tegelijkertijd ook een chatsessie open zodat je toch wat contact met de kok en KWB vriendenkring hebt.

Inschrijving voor 13 april uitsluitend via mail: jpking58@gmail.com

Info: Jean-Pierre De Coninck : 0473/99.72.07