Fietstocht Balenberg

Wanneer

27/06/2021    
Hele dag

Event Type

Vertrek 13.30 u aan de kerk van Keerbergen

Beste leden fietsfanaten,

Op 16 mei was het niet Corona, maar de weergoden die onze fietstocht letterlijk in het water lieten vallen.  Maar we volharden en herplannen deze tocht op zondag 27 juni.  En gezien we dan in de periode met de langste dagen zijn vertrekken we om 13.30 u om toch wat rustiger van ons midddagmaal te genieten.  Volgens de laatste info bekend bij het samenstellen van dit Boekske zou de horeca buiten en binnen volk mogen ontvangen.  Dus dat gaan we niet laten voorbijgaan !

Zoals reeds eerder vermeld stellen we onze fietstocht naar de Moedermeule nog een jaartje uit en heb ik in de plaats een rondrit van een 30 km uitgewerkt die o.a. passeert langs de Balenberg.  Ik stel voor dat iedereen toch een hapje en drankje in zijn fietstas steekt voor het geval dat we de tegenslag zouden hebben dat we door geen enkele horecazaak nog kunnen ontvangen worden wegens overcapaciteit volgens de geldende Corona normen.

Graag een mailtje tegen 23 juni met de namen van de deelnemers zodat we reeds ongeveer een idee van het aantal hebben en vooraf reeds een deelnemerslijst kunnen aanleggen voor de verzekering en/of Corona reglementering.  Geen probleem echter indien je last minute zou beslissen om mee te rijden, dan voegen we je ter plaatse bij op de lijst.

Deelname gratis voor leden en niet-leden

Contact :             Jean-Pierre De Coninck : 0473/99.72.07
e-mail :                jpking58@gmail.com