Familiedag

Familiedag

Wanneer

08/06/2024    
13:00 - 21:00

Event Type

Wanneer?

Zaterdag 8 juni 2024 organiseert KWB zijn familiedag.

Wat?

Om 13 u zet de spelnamiddag in met workshops, springkastelen, reuzegezelschapsspelen, circusmateriaal en nog veel meer. Daarnaast kan u genieten van een gezellig terras.  Vanaf 17 u  wordt u verwelkomt om een leuk plaatsje te kiezen en vanaf 18 u wordt het eten geserveerd, dat bestaat uit een barbecue met voor elk wat wils.

Waar?

Dit evenement zal doorgaan in de KLJ-lokalen te Keerbergen

Menu Aantal porties vlees/-vervanger Prijs lid Prijs niet-lid
Volwassenen A 1 12 15
B 2 16 20
C 3 20 25
Kinderen D 1 8 11
E 2 12 16
Vlees Veggie/vegan
saté Halloumi-burger
chipolata Poulettekes (vegan)
Kipfilet Burgemestre (vegan)
hamburger Chipolata (vegan)
BBQ-worst Seitanbrochette (vegan)

Menu?

Iedereen krijgt groenten, brood, pastasalade , ….  en meer lekkers bij elk menu. Daarnaast kan je het aantal stukken vlees of vleesvervanger kiezen en welke je graag eet.  Voor kinderen jonger dan 12 jaar, wordt er een kindermenu voorzien.

Inschrijving?

De spelnamiddag is gratis en toegankelijk voor iedereen. Voor de barbecue is een inschrijving verplicht.  Hierbij geef je de menu’s door van uw keuze en welk  vlees of  vleesvervanger je wenst te eten. Dit alles stuur je door naar mgysemans@gmail.com. De betaling dient te gebeuren aan KWB Keerbergen BE89 7855 5340 2785 met vermelding ‘BBQ + het aantal menu’s  + lid of niet-lid per menu’

Ondersteuning?

Zin om op deze dag je handen uit de mouwen te steken en van deze dag een schitterende dag te maken vol lachende gezichtjes? Laat het ons gerust weten op mgysemans@gmail.com. Elke hulp is welkom.

Top 100 familiedag?

Op de familiedag zullen we ook achtergrondmuziek draaien. Om deze op jullie maat te maken, vragen we om jullie top 3 door te geven. Om deze op jullie maat te

maken, vragen we om jullie top 3 door te geven.  Dat kan via onderstaande QR-code.

Kan je niet wachten , of zijn QR-codes niet je ding. Geen probleem! Je kan steeds je top 3 ( en die van je (klein)kinderen) doorsturen naar elswuyts@skynet.be. Zo kunnen ze opgenomen worden in de lijst.