Volleybal verslagen

Mariekerde – KWB Kevoc 1-3:
Na enkele trainingen kwam onze eerste wedstrijd in de 2e reeks van de KWB-competitie eraan. De meerderheid van de dames had al enkele jaren geen volleybalwedstrijden meer gespeeld wat bij hen zorgde voor een beetje stress. Vol goede moed maar vooral met veel enthousiasme speelden we deze wedstrijd. De winst was meteen een goede opener van het seizoen.

Waver – KWB Kevoc 1-3:
We zakten af naar Sint-Katlijne-Waver om een tegenstander te krijgen die uit een hogere reeks waren gezakt in het oog te staan. In de eerste set voelden we al dat het geen gemakkelijke wedstrijd ging worden. Jammer genoeg verloren we deze set. Maar toen waren we volledig op temperatuur en sloegen we de tegenstander weg met soms 8 punten voorsprong. 3 sets werden gewonnen in de naam van Kevoc en trotse dames (en coach) gingen naar huis met een super tevreden gevoel!”

KWB Kevoc – Leest 3-0:
De Kevoc-KWB dames waren op 29 september paraat voor hun eerste thuiswedstrijd. De nieuwe ploeg had haar eerste 2 uitwedstrijden gewonnen en wou zeker thuis hetzelfde doen. Leest kwam met dezelfde ambitie. Dit werd duidelijk in de spannende tweede set. Maar dankzij de stabiele pass van Ellen en de zuivere recepties van Stephanie, Kris en An konden Ilse, Valerie, Nele en Katrijn zeer goed aanvallen. 3-0 was de beloning.

10/11  KWB Kevoc – sportiva: 3-0 winst
Door de geweldige zaklampentocht was het een beetje vroeg om de match te starten. Toch gemotiveerd zoals elke week begonnen we aan de eerste set. Dit was meteen een succes en dit gaf moed voor de volgende sets. Een 3-0 winst was de beloning.

17/11  Kalfort – KWB Kevoc: 0-3 winst
Enthousiast begonnen we aan de wedstrijd. Het zag er veelbelovend uit, want we zagen de tegenstand al bezig tegen een andere ploeg. We moesten voor ieder punt werken, maar de spirit zat er goed in. We waren eeg blij met de overwinning!

24/11  KWB Kevoc – Mechelen: 3-0 winst
Door een ziekteplaag die heerste bij de ploeg waren we maar net met 6 speelsters. Dit betekende dat we alle sets zouden moeten spelen en dat we zouden moeten vechten voor elk punt. Het werd niet de beste wedstrijd die we al speelden, maar de vechtlust was erg aanwezig en hierdoor haalden we de nodige punten binnen.

01/12  Bornem – KWB Kevoc: 3-0 verlies
Bij een sport beoefenen hoort zowel winst als verlies. Van de winst hadden we dit seizoen al erg veel mogen proeven. Helaas hadden we dit weekend een mindere dag waardoor het spel niet op gang kwam. De andere ploeg speelden wel hun eigen spel en dit overdonderde ons een beetje. Op naar de volgende, met hopelijk weer een mooie winst! Supporters zijn de komende 3 matchen in Keerbergen zeer welkom!