APERITIEF COCKTAIL MET ALCOHOL
Golden Dream
Benodigdheden:
- 2 cl. Galliano
- 2 cl. Cointreau
- 4 cl. Sinaasappelsap
Bereiding:
- Alle ingrediënten shaken met ijs in de shaker, door een barzeef in een Martiniglas gieten.
Versier met 2 cocktailkersen op een cocktailprikker, hang ze over de glasrand. - Het koude sinaasappelsap maakt de Galliano zwoel en de Cointreau koel,
zodat je vanbinnen van je keel tot je tenen met prikkelend zalig gevoel achter blijft. - De Cointreau kan vervangen worden door Triple Sec.
APERITIEF COCKTAIL ZONDER ALCOHOL
Appel Julep
Benodigdheden:
- 1 cl. limoensap
- 4 cl. ananassap
- 4 cl. Sinaasappelsap
Glas aanvullen met appelsap
Bereiding:
- Doe 3 ijsblokjes en 3 muntblaadjes in een longdrinkglas.
- Roer het ijs en de muntblaadjes zachtjes rond in je glas.
- Giet het limoensap, ananassap, sinaasappelsap in je glas en vul dan je aan met appelsap.
- Roer alles goed door, en versier je glas met een munttakje en een rietje.